Sunday, June 27, 2010

update dah :)

Sudah hampir dua bulan aku tak update blog, semangat b'blogging dah tak macam dulu, Maybe sebab life dah berubah. Dulu aku duduk rumah je, tak ada apa nak buat so berblogging jela, sekarang, bila dah kerja, baru ku sedar nikmat balik keje terus rehat tido dan nikmat bila weekend menjelma. Heaven!!!

My life now:

5:45am: wake up!!kadang2 snooze jam sampai 6.15am.

7.50am: biasanya dah sampai di ofis, kadang2 kena masuk awal kalau kena buat repair payment Taiwan, kalau awal maknanya kul 7am dah kena sampai ofis, lewat2 sikit pun xpelah, repair kena buat sebelum jam 8.30am.

6.30pm: mostly time habis kerja, kadang2 kena tunggu for EOD (End Of Day) Singapore, so balik kul 8pm kalau EOD tally, kalau tak tally, lagi lambatlah balik.

8.30pm: rumahku syurgaku!!!jam tiba di rumah bergantung pada kecepatan bus RapidKL @ Metro sampai.

12pm: time to sleep, kadang2 tido lagi awal, bergantung pada kepenatan dan kemengantukkan, ngee~~

That's my life for 5 days, I hate Monday & Love Friday, well, I bet everyone does :)

Weekend: biasa akan keluar dgn Aliff @ Masyi, g tgk wayang & shopping but only with Masyi. Minggu depan ada reunion GEMS kat MidValley, wajib datang, ada aktiviti nak buat at weekend. Bestnya!!!

Haa hidup aku seperti biasa akan bergelumang dengan novel :D Sentiasa ada novel yang belum dibaca, Minggu depan nak tambah koleksi novel lagi. Nak beli novel from Kaki Novel & RAM & The Last Song :)


Sometimes, I feel bored with my life, don't know why, feel like something's missing..



3 comments:

AkU said...

same with me..xde msa nak hupdate blog..nak on9 FB pown dah malas..gara2 aku dah start keja..waa..T_T

Ries Lee said...

memang dah lame dia x update blog..
keje ape sekarang lps masuk program hari tu?

Cutiesifa said...

@Aku:

hidup terus berubah lepas kerja..betapa hebatnya penangan keje ek..huhu

@Ries Lee:

bertemu kembali ries lee..
sy keje bank, under standardchartered..alhamdullilah, diserap terus pas hbs prog tu :)