Sunday, June 19, 2011

Review: Paradise Ranch

Recently watched this Korean Drama, Paradise Ranch. Hehe. Aku ambik masa 4 hari je untuk habiskan this drama. Semalam marathon tengok drama nie for the whole day. Nampak sangat tak sabar nak tahu endingkan. Hee~

Drama nie mengenai Han Dang Doo dan Lee Da Ji, who married at 19, so eager to be married and so quickly to divorced. After 6 months of married, they were divorced, and after 6 years they meet again at Paradise Ranch.

4 pelakon utama dalam drama nie. I love all the casts in this drama. Ada love triangle (macam biasalah) tapi semua baik2, tak ada yang dengki, guna cara kotor nak dapatkan cinta mereka. I Like!!!

Both guys are in love with Lee Da Ji. Da Ji kalau dalam drama nie, tak lah cantik macam pelakon Korea yang lain. Tapi character dia sangat sweet!!Very passionate, and has a strong affection for horses.

Seo Yoon Hoo, Mr.Cool and Nice Guy. I love his character. Dari awal sampai habis sangat suka pada dia. Suka character dan dirinya juga. *wink*

Recommended drama tau nie! Harap ditayangkan di KBS World or Animax. Boleh tengok lagi :)





4 comments:

Siti Arfah said...

Bez ke cte ni?

Cutiesifa said...

best!!

saya suka..tengoklah! :D

AYIE said...

chang min~~
asal diorg nk divorce cpt2??

Cutiesifa said...

sebab dorang selalu gaduh lepas kahwin..mula think twice about marriage..sbb tu divorce..